Πανόρμου 71-73 τκ 11524 1ος Όροφος 6944980443---211 111 4775

About

Το πρακτορείο γάμου ΓΛΥΚΙΑ ΑΡΜΟΝΙΑ  ιδρύθηκε το 1990 και τώρα εξαπλώνεται και στην Αθήνα. Έχουμε συνεργασίες με Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρωσία, Βουλγαρία, Ρουμανία. Ήδη το 1999 οι πρώτες ευτυχείς διεθνείς οικογένειες εμφανίστηκαν χάρη στο γραφείο του γάμου μας. Μας έδωσε την αίσθηση ότι το έργο μας είναι πραγματικά χρήσιμο. «Πουλάτε την ευτυχία!», Είπε ένας από τους πελάτες μας.

Το 1992 μπήκαμε στο δίκτυο των γραφείων γάμου Angelika. Η συνεργασία με την Angelika έθεσε τα πρότυπα της εργασίας σε νέο επίπεδο. Και εκείνη την εποχή, όταν λίγοι άνθρωποι στη Λευκορωσία μπορούσαν να καυχηθούν να έχουν κινητό τηλέφωνο, φωτογραφίστηκαν με κάμερες ταινιών και κάποιος μπόρεσε να ελέγξει τα ηλεκτρονικά του μηνύματα μόνο σε ένα εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κέντρο. Σήμερα ο οργανισμός χρησιμοποιεί ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων βίντεο και των συναντήσεων Skype, προκειμένου να σας προσφέρει υπηρεσίες μέγιστης ποιότητας. Περίπου 2000 γάμοι έχουν λάβει χώρα από τότε που άρχισε να εργάζεται.

Το γραφείο του γραφείου μας βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης και καθαρότερης πόλης του Μινσκ – πρωτεύουσα της Λευκορωσίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας όλη την πιθανή υποστήριξη – από την απόκτηση θεώρησης από τη Λευκορωσία και την ενοικίαση ενός άνετου διαμερίσματος για την οργάνωση των διακοπών σας στη Λευκορωσία. Ωστόσο, αυτό που είναι πολύ σημαντικό – μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εξοικειωθείτε με τα πιο όμορφα κορίτσια από τη Λευκορωσία με τον πιο γρήγορο και βολικό τρόπο.